40 jaar garantie met SunPower

40 jaar garantie met SunPower

SunPower biedt een garantie die uniek is op de zonnepanelenmarkt. Als enige biedt SunPower 40 jaar garantie op de MAXEON zonnepanelen en 25 jaar garantie op de Performance zonnepanelen. Dit kan alleen omdat SunPower ervan overtuigd is dat hun zonnepanelen van hoogwaardige kwaliteit zijn en daardoor jarenlang meer energie en besparingen kunnen opleveren. Er zijn talloze onafhankelijke onderzoeken en gebruikservaringen te vinden die deze overtuiging kunnen ondersteunen.

De garantie van SunPower

De garantie van SunPower is uitsluitend van toepassing wanneer u uw SunPower-zonnepanelen aanschaft bij een officieel erkende SunPower Partner en na installatie registreert bij SunPower. Prezon is een SunPower installateur, wat betekent dat SunPower op de Maxeon-zonnepanelen een volledige productgarantie van 40 jaar verstrekt en bovendien een vermogensgarantie van 88,3% tot 40 jaar. Conventionele zonnepanelen kennen een garantieperiode van 12 tot 25 jaar en een hogere degradatie van de zonnepanelen.


Garantie op SunPower Performance-zonnepanelen

Voor SunPower Performance-zonnepanelen blijft de hoge garantietermijn van 25 jaar van toepassing. Dankzij het innovatieve design met shinglecellen leveren Performance-zonnepanelen meer vermogen en zijn ze betrouwbaarder dan conventionele zonnepanelen met contacten aan de voorzijde.

078 204 9098

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 17:30 uur.