Airco's van Prezon

Een aangenaam klimaat in uw woning?

  • Prezon verzorgt het traject van A tot Z
  • Verkoeld en verwarmd uw woning
  • Zorgt voor schone lucht in huis
  • Bespaar op uw stookkosten

Doe de gratis airco scan!

Binnen 1 minuut geregeld!

Airco's van Prezon

Met de inverter airco’s van Prezon heeft u het hele jaar door een aangename temperatuur. Deze kan zowel koelen als warmen. Dit komt doordat de airco op twee kanten werkt. Dit gebeurt op basis van dezelfde techniek als die van een warmtepomp. Hierdoor heeft u een hoge koelcapaciteit en effectieve verwarming in één apparaat, tegen lage energie kosten. Bovendien wordt de ruimte meteen ontvochtigd. Welke omgeving zijn de inverters goed geschikt voor? Dat zijn in kantoren, kleine appartementen, winkels, kleine ruimtes of stacaravans. U blaast warme of koude lucht de ruimte in. Met een afstandsbediening bepaalt u het meest optimale binnenklimaat voor uw maximale comfort.

Mobiele airco's van Prezon

Er bestaan twee soorten mobiele airco’s, namelijk de monoblock- en de split airco. Als u er één wilt die u makkelijk kan verplaatsen is de monoblock airco een goeie optie. Dit komt namelijk doordat deze op wieltjes staat. Met deze mobiele airco wordt de warme lucht van binnen via een slang naar buiten afgevoerd. Splitsystemen bestaan uit twee onderdelen, een binnen- en buitenunit. Deze staan in verbinding met elkaar via buizen. Het buitenste gedeelte wordt met beugels buiten aan de buitekant van het raam gehangen. Het binnenste gedeelte blijft binnen.

Multisplit systeem

Wanneer u gebruik maakt van een multi-split airco dan kunt u meerdere kamers koelen d.m.v. een individuele bediening van elk binnenunit. Op één buitenunit kunnen maximaal vijf binnenunits worden aangesloten. De binnenunits kunnen in verschillende stijlen en groottes met elkaar combineren. Hierdoor kunt u in elke kamer met een geschikte binnenunit werken.

Split-systeem

Het meest voorkomende airco-systeem is een split systeem. Deze split airco bestaat uit een binnen- en buitenunit. Als u één kamer wilt verkoelen dan is een split systeem ideaal. Een split-airconditioner binnenunit wordt in dit geval aangesloten op één buitenunit.

De verschillende binnen airco's van Prezon

Met de airco’s van Prezon geniet u altijd van een aangenaam klimaat in huis. ‘s Zomers kan het vaak onaangenaam warm worden in uw woonkamer, slaapkamer of werkkamer. Een airconditioner zorgt dan snel voor aangename verkoeling. In het voor- en najaar, wanneer het juist net te koud is, kan een airconditioning ook zorgen voor duurzame verwarming zonder dat de cv-ketel hoeft te worden ingeschakeld. Meteen ontdekken welke airco bij u past?

Wand

De meeste compacte oplossing zijn de wandmodellen. Deze airco’s van Prezon passen perfect in uw interieur. Als u een comfortabele oplossing zoekt, dan kunt u kiezen voor een Daikin wandmodel. Deze zijn meestal erg stijlvol.

Ingebouwde

Als u geen binnenunit wilt zien, dan is een ingebouwd model de perfecte keuze. Deze airco’s van Prezon worden geïnstalleerd in holle muren of verlaagde plafonds. Alleen de roosters van de airco zijn dan zichtbaar. Als u een persoon bent, die van een strakke oplossing houdt, dan zijn deze modellen perfect voor u.

Vloer

Deze airco’s van Prezon passen perfect in een nis, onder een vensterbank of in een ruimte waar de hoogte beperkt is. Als u deze onder uw vensterbank geïnstalleerd wilt hebben, dan is dat geen probleem. Dit komt doordat de units compact zijn. Het grootste voordeel van de vloermodellen is, dat ze lucht naar boven uitblazen waardoor ze geen tocht creëren.

Onze leveranciers en partners zijn:

078 204 9098

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 17:30 uur.