Woning verkoelen of verwarmen met airco van Prezon?

  • Verlaagt gasverbruik tot 70%
  • Verbetert luchtkwaliteit
  • Slimme bediening, comfort op maat

    Start met verduurzamen!

Binnen 1 minuut geregeld!

Airco van Prezon

Bij Prezon zorgen we ervoor dat je huis lekker koel is in de zomer en warm in de winter met onze airco’s. Ons team helpt je de beste airco te kiezen, installeert alles netjes en zorgt dat je geen zorgen hoeft te maken. Onze airco’s zijn stil, besparen energie en houden de lucht schoon. Of je nu een airco voor één kamer of je hele huis wilt, bij Prezon helpen we je graag.

Altijd comfortabel

Ons team van gecertificeerde professionals werkt nauw met u samen om de perfecte airco-oplossing te vinden die past bij uw wensen en de specificaties van uw ruimte. Van de eerste vrijblijvende offerte tot de gedetailleerde offerte en de vlekkeloze installatie, wij zorgen voor een zorgeloze ervaring.

Of u nu op zoek bent naar een enkele unit voor uw slaapkamer of een volledig geïntegreerd systeem voor uw gehele woning of kantoor, Prezon heeft de expertise om uw ruimte om te toveren tot een oase van comfort. Ontdek de mogelijkheden en laat u adviseren door onze experts.

Ontdek de voordelen!

Hoe werkt een airco?

Een airco-systeem werkt volgens het principe van warmteoverdracht, waarbij het warmte van binnen een ruimte naar buiten verplaatst om zo de binnentemperatuur te verlagen. Centraal in dit proces staat een koelmiddel, een speciale vloeistof die gemakkelijk verdampt en condenseert binnen het gesloten systeem van de airco. Het hart van het systeem, de compressor, zet het koelmiddel onder hoge druk, waardoor het naar de condensor wordt gestuwd waar het zijn warmte afgeeft aan de buitenlucht en condenseert. Vervolgens stroomt het afgekoelde, vloeibare koelmiddel terug naar binnen, waar het door de expansieklep gaat, plotseling in druk verlaagd wordt, en daardoor afkoelt.

Kerncomponenten en Koelcyclus

Binnenin de ruimte stroomt het nu koude koelmiddel door de verdamper. Een ventilator blaast de binnenlucht over de koude spoelen van de verdamper, waardoor de warmte uit de lucht wordt onttrokken en aan het koelmiddel wordt overgedragen. Het koelmiddel verdampt door deze warmteopname. Deze afgekoelde en ontvochtigde lucht wordt vervolgens weer de kamer ingeblazen, waardoor de temperatuur en de luchtvochtigheid dalen. Het nu warme koelmiddel keert terug naar de compressor om het proces te herhalen. Dit cyclische proces zorgt voor een continue verplaatsing van warmte van binnen naar buiten, waardoor de binnentemperatuur effectief wordt verlaagd en een comfortabel binnenklimaat wordt gecreëerd.

In 4 stappen een airco

Vraag jouw offerte of advies aan
Start het proces door ons om een offerte of een adviesgesprek te vragen. Binnen 24 uur neemt een van onze deskundige adviseurs contact met je op om alles in gang te zetten.

Adviesgesprek en offerte
Tijdens een persoonlijk adviesgesprek bespreken we samen jouw wensen en de mogelijkheden. Aansluitend ontvang je van ons een op maat gemaakte, vrijblijvende offerte.

Schouw en installatie
Met jouw akkoord op de offerte, regelen we een inspectie en plannen we de installatie. Onze professionele en gecertificeerde monteurs zorgen voor een naadloze installatie.

Betaling 100% achteraf
Je ontvangt de factuur pas na de installatie, zodat je alleen betaalt als je helemaal tevreden bent met het resultaat. Zo garanderen we je tevredenheid van begin tot eind.

Airco aanschaffen?

Bij Prezon zijn we ons bewust van de energietransitie als een van de belangrijkste uitdagingen van onze tijd. Tegelijkertijd begrijpen we dat het comfort van jouw woning onmisbaar is. Daarom zorgen we ervoor dat onze oplossingen, van warmtepompen en airco’s tot zonnepanelen, zowel duurzaam als comfort verhogend zijn – en dat op de lange termijn ook nog eens voordeliger. Kiezen voor Prezon betekent kiezen voor de slimme optie!

Comfort en duurzaamheid, moeiteloos gecombineerd!

Een persoonlijke benadering staat centraal in alles wat we doen. Wij geloven dat succesvolle samenwerkingen beginnen met het juiste advies, afgestemd op jouw unieke situatie. Daarom bieden we maatwerkbegeleiding die precies past bij wat jij nodig hebt. Met onze topkwaliteit producten van A-merken en ervaren installateurs, zorgen we ervoor dat duurzaam wooncomfort snel en efficiënt binnen jouw bereik ligt.

Start met verduurzamen!