Alfen zakelijk oplaadpunt

Zakelijke laadoplossing

Alfen biedt twee lijnen slimme oplaadpunten van 3,7-22kW voor het optimaal laden van elektrische auto’s in zakelijke omgevingen. De laders van Alfen zijn geavanceerd en robuust en zorgen voor het veilig laden van de auto. Daarnaast zijn ze gebruiksvriendelijk en betrouwbaar.

Ze zijn ontworpen om maximale oplaadsnelheden te bieden terwijl de lokale netaansluiting gewaarborgd blijft, en kunnen allemaal op elk willekeurig OCPP-managementsysteem worden aangesloten. De betrouwbare en veilige laders kunnen ook worden geïntegreerd met hernieuwbare energiebronnen en bijpassende slimme producten. Daarnaast kunnen ze bovendien reageren op flexibele energietarieven. Hun hoogontwikkelde technologieplatform heeft zichzelf bewezen met een ontwikkelingscyclus van meer dan 10 jaar.

Voor het zakelijk laden biedt Alfen de Eve Single Pro-line en de Eve Double Pro-line. Beiden laadpunten zijn uitermate slimme laadpunten en kunnen hoge volumes aan. Beiden zijn ook geschikt voor het Smart Charging Network van Alfen, welke het laden van meerdere auto’s nog verder optimaliseert.

Eve Single Pro-lineEen compact, enkel oplaadpunt met geavanceerde slimme functie voor zakelijk en huiselijk gebruik.

Eve Double Pro-lineEen dubbel oplaadpunt met geavanceerde slimme functie voor omgevingen met een hoger volume.

078 204 9098

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 17:30 uur.