BTW teruggave

Stappen BTW-teruggave

1. Gesprek

Het eerste wat wij doen is en gesprek voeren met onze klant. Tijdens dit gesprek proberen wij uw wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen. Na het gesprek ontvangt u een zeer uitgebreide offerte met product documentatie in uw offerte. Tevens maakt de software een berekening van de verwachte jaarlijkse opbrengsten en uw besparing in euro's.

2. Leg plan maken

Door onze software kunnen wij precies zien hoe het dak eruit ziet zodat wij uit kantoor al en schouw kunnen maken voor u. Hierdoor hoeven wij niet langs u te komen. Het enige dat wij niet op afstand kunnen zien, is uw meterkast. Daarom vragen wij u vriendelijk om foto's van de meterkast te maken en deze foto's per mail te versturen naar ons. Daarmee kunnen wij tevens bepalen of u een 1 of 3 fase groepenkast heeft. Door deze manier van werken bespaart dat ons een hoop tijd en kosten om op deze manier en offerte uit te brengen. Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak te maken met ons voor en bezoek.

3. Factuur

Als alle informatie is verzameld en de schouw is gemaakt ontvangt u en uitgebreide offerte van ons. Zodra deze offerte akkoord is maken wij met u en afspraak zodat wij de installateurs naar u kunnen sturen om uw zonnepanelen te monteren. U hoeft vooraf niks te betalen.

4. Ontvang BTW terug

Zodra de offerte betaald is biedt Prezon u een zeer goede service aan. Prezon zorgt ervoor dat u de BTW automatisch terug krijgt betaald op uw rekening. Het BTW bedrag kunt u altijd terugvinden in de offerte. 

Onze leveranciers en partners zijn:

078 204 9098

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 17:30 uur.