Dakrenovatie

Betrouwbare hulp van Prezon

Elk soort dak is op een gegeven moment aan renovatie toe. Wilt u voordat u uw zonnepanelen laat plaatsen uw dak laten renoveren? 

Uw dak laten renoveren of isoleren?

  • Prezon verzorgt het van A tot Z
  • Verdien gemiddeld €650 per jaar
  • Hogere woningen waarde
  • Meer wooncomfort

Doe de gratis dakcheck!

Binnen 1 minuut geregeld!

Levensduur van daken

Niet alle daken gaan even lang mee. Het is zelfs waarschijnlijk dat niet alle onderdelen van hetzelfde dak tegelijk aan renovatie toe zijn. De buitenste laag staat altijd bloot aan de elementen. Welke soort dakbedekking je ook hebt, na een aantal decennia moet deze vervangen worden. Onder de dakbedekking bevindt zich bij nieuwe huizen een onderdak, daarna komt de isolatielaag en vervolgens de dakstructuur. Al deze lagen hebben hun eigen levensduur en problemen die ze veroorzaken als ze niet meer in goede staat zijn. Onze professionals beschikken over de apparatuur om zonder breekwerk te analyseren hoe het gesteld is met de verschillende aspecten van je dak.

Verschillende daken

Bitumen daken

PVC daken

Platte daken

Dakisolatie

Het dak isoleren is een slimme keuze. Het levert namelijk een flinke energiebesparing op, wat zowel vanuit financieel als ecologisch perspectief interessant is. Met goede dakisolatie bespaart u veel energiekosten ook maakt u uw huis en zolder een stuk comfortabeler.

078 204 9098

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 17:30 uur.