Enphase thuisbatterij

Geld verdienen met een thuisbatterij?

 • Je eigen opgewekte stroom opslaan
 • Gebruik in de avond groene stroom
 • Oprecht en deskundig advies
 • Duidelijke en transparante informatie

  Doe de gratis Thuisbatterijcheck!

Binnen 1 minuut geregeld!
Illustratie van thuisbatterij in een garage

Ontdek de kracht van thuisbatterijen!

Bij Prezon thuisbatterij begrijpen we dat de manier waarop we energie gebruiken en inkopen voortdurend verandert. Thuisbatterij, de toekomst van energieopslag, spelen een cruciale rol in deze verschuiving naar een duurzamere en kostenefficiënte energievoorziening.

Thuisbatterijen, ook wel bekend als accu’s, zijn geavanceerde energieopslagsystemen die zonne-energie of goedkope stroom opslaan voor gebruik op een later moment. Ze vormen de sleutel tot het maximaliseren van de voordelen van hernieuwbare energie en dynamische energiecontracten.

Inkopen van Stroom met Gemak
Bij Prezon geloven we in eenvoud en gemak. Met onze thuisbatterijen kun je stroom inkopen wanneer de prijzen gunstig zijn en deze opslaan voor later gebruik. Onze geavanceerde systemen zullen dit voor je doen, je hoeft hier zelf dus niet naar om te kijken. Dat is geld besparen, met gemak!

Doe de gratis thuisbatterijcheck!

Thuisbatterij zonder zonnepanelen

Thuisbatterijen zonder zonnepanelen zijn een slimme investering voor huishoudens. Ze slaan overtollige energie op het elektriciteitsnet op wanneer de tarieven laag zijn en bieden zo besparingen op de energierekening. Maar om het meeste uit uw thuisbatterij te halen, is een dynamisch energiecontract essentieel.

Met een dynamisch energiecontract kunt u profiteren van variabele tarieven op basis van de vraag en het aanbod op de energiemarkt. Wanneer de vraag laag is, betaalt u minder, en u kunt uw opgeslagen energie gebruiken tijdens piekuren om hoge tarieven te vermijden. Dit resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen en draagt bij aan een stabielere energievoorziening.

Kortom, thuisbatterijen zonder zonnepanelen en een dynamisch energiecontract vormen een krachtige combinatie om uw energieverbruik te beheren, kosten te verlagen en bij te dragen aan een groenere toekomst. Neem contact op met uw energieleverancier voor meer informatie over deze slimme oplossingen.

Illustratie van de van de verschillende thuisbatterijen

De voordelen van een thuisbatterij

Onafhankelijkheid van het Net: Met een thuisbatterij ben je minder afhankelijk van het energienet. Je hebt de vrijheid om je eigen energie op te slaan en te gebruiken wanneer het jou uitkomt.

Besparing op energiekosten: Dankzij thuisbatterijen kun je profiteren van lagere tarieven tijdens daluren en je opgeslagen energie gebruiken wanneer de elektriciteitsprijzen stijgen.

Verhoogde eigen energieproductie: Combineer zonne-energie met thuisbatterijn om meer van je eigen energie te gebruiken en minder te betalen voor ingekochte stroom.

Milieuvriendelijk: Verminder je ecologische voetafdruk door meer hernieuwbare energie te gebruiken en minder afhankelijk te zijn van fossiele
brandstoffen.

Opgeslagen energie binnen handbereik

De thuisbatterij wordt beheerd via de slim ontworpen app. Zo kun je heel eenvoudig bijhouden hoeveel energie je hebt verbruikt en opgeslagen.

Alles in één dag geïnstalleerd

De thuisbatterij is een cruciaal element in uw energienetwerk en zorgt ervoor dat u optimaal gebruik kunt maken van de opgewekte energie. Het is ontworpen met kwaliteit en veiligheid in gedachten, en wordt geleverd met een indrukwekkende 15 jaar garantie. Onze batterijen zijn uitgebreid getest op veiligheid en gemaakt voor een lange levensduur.

Enphase - Thuisbatterij 3T

3983.69
Excl. Btw
 • Opslagcapaciteit 3.5 kWh
 • Inclusief installatie & wandmontage
 • 15 jaar productgarantie
 • Financier vanaf €38,59 per maand

Enphase - Thuisbatterij 7T

6807.33
Excl. Btw
 • Opslagcapaciteit 7 kWh
 • Inclusief installatie & wandmontage
 • 15 jaar productgarantie
 • Financier vanaf €59,22 per maand

Enphase - Thuisbatterij 10T

7901
Excl. Btw
 • Opslagcapaciteit 10.5 kWh
 • Inclusief installatie & wandmontage
 • 15 jaar productgarantie
 • Financier vanaf €55,22 per maand