Sunpower zonnepanelen

De zonnepanelen van SUNPOWER

Het merk SUNPOWER

SunPower zonnepanelen zijn niet de goedkoopste, maar wel de beste ter wereld. Er bestaan grote verschillen tussen de panelen die u kunt kopen. Technische verschillen die invloed hebben op de levensduur, degradatie en opbrengst.

Waarom kiezen voor SUNPOWER?

Maximale opbrengst

Wilt u het maximale rendement uit uw dak halen? Het is dan van belang om te kijken naar de opbrengst per vierkante meter. SunPower panelen zijn zo ontworpen dat ze gedurende 25 jaar 35% meer energie leveren met hetzelfde oppervlak dan conventionele panelen. Dit betekent dat u met SunPower meer energie op een klein oppervlakte kunt opwekken met minder panelen.

Beste getest

SunPower panelen komen het beste uit onze zonnepanelen vergelijkentest. Wij zochten uit hoe SunPower zonnepanelen presteren op het gebied van vermogen en efficiëntie, uiterlijk, garantievoorwaarden en kwaliteit. Op alle aspecten scoort SunPower het hoogst in vergelijking met andere aanbieders van zonnepanelen en daarom zijn SunPower panelen als beste getest.

Prijs-kwaliteitverhouding

De prijzen van SunPower liggen iets hoger dan bij andere merken. Het is belangrijk om niet alleen te kijken naar de prijs per paneel, maar naar de prijs van de totale installatie. Wanneer u kiest voor hoogrendementspanelen zoals SunPower zonnepanelen, zijn er minder zonnepanelen en dus minder montagemateriaal en arbeidsuren nodig om hetzelfde vermogen op te wekken

Beste garantie

SunPower biedt een unieke 40 jarige garantie, namelijk een combinatie van energie- en productgarantie op SunPower zonnepanelen. Mocht er ondanks de hoge kwaliteitseisen, toch een probleem zijn, dan hebt u de zekerheid van een uitgebreide dekking. Maar door de vaste koperen fundering kunt u rekenen op ongeëvenaarde betrouwbaarheid en is de kans op fouten gering.

Minder vermogenverlies

SunPower zonnepanelen degraderen minder snel dan andere, dat wil zeggen dat ze jaarlijks minder vermogen verliezen. Dit blijkt niet alleen uit de claim van de fabrikant zelf, maar ook uit het onderzoek dat wij hebben uitgevoerd naar de gradatie van zonnepanelen. Het gegeven dat SunPower veel minder degraderen in combinatie met de hoge efficiëntie van de panelen, zorgt ervoor dat SunPower uiteindelijk 35% meer energie opleveren.

Duurzaam productieproces

SunPower zet zich actief in om zonnepanelen te maken die net zo schoon zijn als de energie die ze opwekken. Dit doet SunPower onder andere door het, waar mogelijk, lokaal inkopen en hergebruiken van de materialen die worden gebruikt voor de productie van SunPower zonnepanelen. Op de website van SunPower vindt u alle informatie over hun vooruitstrevende duurzaamheidsstrategie.

Huizen met SUNPOWER zonnepanelen
be6021559e7af85ddff274d71b88b162
175d6c94480e72e5b3fe30dfa1572476
f044c535500afe937a4c16ff0f0883b7
32d4ee872a1cd97a3dd8397393078ef6

De voordelen van SUNPOWERzonnepanelen

  • ♦ 40 jaar garantie
  • ♦ Extreem lage failure rate
  • ♦ Unieke ontwikkeling zonnepanelen
  • ♦ Positieve tolerantie score
  • ♦ Volledig onbedekt oppervlak
  • ♦ Gebruik diode systeem om rendementsverlies te vermijden
  • ♦ Minimaal rendementsverlies
  • ♦ 30 jaar ervaring
  • ♦ Mooi design

Onze leveranciers en partners zijn:

078 204 9098

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 17:30 uur.