Bespaar op uw energierekening met zonnepanelen van Prezon!

Ook geld besparen?

  • Verdien gemiddeld €950 per jaar
  • Nu voordeel door je BTW teruggave
  • Duidelijke en transparante informatie

Doe de gratis dakcheck!

Binnen 1 minuut geregeld!
Betrouwbare en professionele dienstverlening

Klanten geven ons een 9.6!

Bekijk onze beoordelingen

Klanten geven ons een 9.6

Zeer prettige ervaring

” We zijn erg tevreden over de manier waarop we zijn geholpen door Prezon. Over de bereidwilligheid tot meedenken, de helderheid van de offerte en de werkzaamheden op de dag van plaatsing zijn we zeer tevreden. Kortom, een aanrader voor wie zonnepanelen wil aanschaffen. “

Theo, Capelle aan den IJssel (26-7-2021)

Duurzaam en betrouwbaar in zonnepanelen!

Bij ons krijgt u maatwerk en geven onze klanten daarbij een duidelijk en eerlijk advies op maat

Duurzaam en eerlijk

Veilig en betrouwbaar

Kies zonnepanelen en omvormer

Zeker van opbrengstgarantie

Duurzaamheidsleningen

Ontvang de BTW terug

Maatwerk

Bij ons krijgt u maatwerk en geven onze klanten daarbij een duidelijk en eerlijk advies op maat. Wij willen u graag datgene adviseren dat wij zelf zouden toepassen in uw situatie.

Zonnepanelen van Prezon

Duurzaam en betrouwbaar in zonnepanelen

Waarom kiezen voor Prezon Duurzaam?

Omdat wij er alles aan willen doen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarvoor lopen wij het vuur uit de sloffen, zorgen we dat u fiscaal niets mist, hebben we korte lijntjes zodat u snel geholpen kunt worden, denken we graag met u mee zodat u de beste aanbieding kunt krijgen en doen wij er alles aan om te zorgen dat u blij bent met onze service.

Over Prezon

Maatwerk

Bij ons krijgt u maatwerk en geven onze klanten daarbij een duidelijk en eerlijk advies op maat. Wij willen u graag datgene adviseren dat wij zelf zouden toepassen in uw situatie.

Wij denken out of the box en denken met u mee. Uw wensen zijn voor ons een uitdaging en zelden onmogelijk. Voor al uw wensen zijn passende mogelijkheden en alternatieve oplossingen.

Onze zonnepanelen

Onze producten

Een echt duurzaam product gaat langer mee. Naarmate een product langer meegaat, zal het meer voor u doen. En hoe meer het voor u doet, des te duurzamer is het product. Onze producten zijn duurzaam!

Prezon uit Dordrecht (dichtbij Barendrecht, Hardinxveld, Ridderkerk , Spijkenisse , Breda en omgeving) werkt uitsluitend met hoogwaardige kwalitatief goede duurzame producten. Onze producten hebben een langere levensduur dan gemiddeld.

Onze zonnepanelen

Kennis, ervaring en service

Al onze medewerkers zitten met regelmaat in de schoolbanken om hun kennis op peil te houden. Hierdoor zijn wij in staat u het beste te bieden op gebied van advies, installatie, service en onderhoud.

Als bedrijf investeren we continu in het opleiden van onze mensen. en werken we uitsluitend met vakbekwame installatie-teams.

Zonnepanelen installatie

Waar wij trots op zijn

Cashback

Woning beloning

Onze leveranciers en partners

Wij werken met:

078 204 9098

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 17:30 uur.