Installatie

Welkom bij Prezon

Veilig & betrouwbaar

Installatie

Elke zonnepanelen installatie vindt met aandacht en zorg plaats. Dat begint al bij het vervoer van de zonnepanelen en het plaatsen van de zonnepanelen op uw dak.

De zonnepanelen plaatsen wij met een speciale elektrische rolsteiger of mobiele accu ladder lift. Zo bent u ervan verzekerd dat uw zonnepanelen onbeschadigd geïnstalleerd worden.

Tevens zetten wij de omgeving af met afzetlint zodat voorbijgangers geen gevaar lopen tijdens de installatie werkzaamheden.

Communicatie
Onze hoofdinstallateur is tijdens het gehele installatieproces uw aanspreekpunt inzake alle technische zaken. Hij houdt u op de hoogte van de vorderingen en geeft u tijdens de installatie desgewenst uitleg en informatie.

Mochten er tijdens de installatie aanvullende vragen hebben of aanpassingen willen laten doorvoeren dan kan u dat ten alle tijden communiceren met de hoofdinstallateur. Hij zal er zorg voor dragen dat de aanpassingen naar wens doorgevoerd worden.

Vakbekwame installateurs
Wij werken met vakbekwame, ervaren installateurs die zowel intern als extern zijn opgeleid. Onze installateurs werken volgens uniforme branche standaarden.

Prezon Duurzaam werkt met minimaal 3 installateurs voor elke installatie. Twee installateurs die de dakwerkzaamheden uitvoeren en 1 installateur die de werkzaamheden in de woning verzorgd. Uiteraard laten onze monteurs na afloop alles netjes en schoon achter!

Inspectie
Na de installatie zal onze installateur een visuele en technische inspectie uitvoeren van uw zonne-energie systeem. Voor de uiteindelijke oplevering worden met een warmtebeeldcamera de werking van de zonnepanelen getest om er zeker van te zijn dat alle zonnepanelen goed functioneren.
Als de inspectie naar tevredenheid is afgerond zal onze installateur de definitieve oplevering van de zonnepanelen doen.

De oplevering
Nadat de installatie en inspectie is afgerond, neemt de hoofdinstallateur de zonne-installatie met u door. Hierbij krijgt u uitgebreid uitleg over de werking van de zonnepanelen en de omvormer.

Samen met de installateur loopt u nog eens alle punten van het opleverrapport door. Pas als u helemaal tevreden bent vindt de definitieve oplevering plaats.

Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven en zijn actief in heel Nederland. Prezon is volledig toegewijd aan de zonne-energiesector. Het vertrouwen en de integriteit waar we onze goede reputatie aan te danken hebben, is onze drijfveer. Deze toewijding is onze drive om meer uit elk opdracht te halen. Of deze nu klein of groot is, wij staan voor u klaar.

Prezon Duurzaam heeft expertise in huis in zowel de zonne-energiesector (elektrotechniek) als in de nieuwste ontwikkelingen

Duurzaam en betrouwbaar in zonnepanelen!

Bij ons krijgt u maatwerk en geven onze klanten daarbij een duidelijk en eerlijk advies op maat.

Duurzaam en eerlijk

Veilig en betrouwbaar

Kies zonnepanelen en omvormer

Zeker van opbrengstgarantie

Duurzaamheidsleningen

Ontvang de BTW terug

Maatwerk

Bij ons krijgt u maatwerk en geven onze klanten daarbij een duidelijk en eerlijk advies op maat. Wij willen u graag datgene adviseren dat wij zelf zouden toepassen in uw situatie.

Onze leveranciers en partners

Wij werken met: