Installatie

Welkom bij Prezon

Zonnepanelen plaatsen

Zonnepanelen op het zuiden leveren de meeste opbrengst op. Maar soms kan een andere kant van het dak beter zijn om de maximale opbrengst uit je dak te halen. De volgende factoren kunnen van invloed zijn op het legplan:

Stappenplan zonnepanelen installatie

Elke zonnepanelen installatie vindt met aandacht en zorg plaats. Dat begint al bij het vervoer van de zonnepanelen en het plaatsen van de zonnepanelen op uw dak. De zonnepanelen plaatsen wij met een speciale elektrische rolsteiger of mobiele accu ladder lift. Zo bent u ervan verzekerd dat uw zonnepanelen onbeschadigd geïnstalleerd worden.

Onze hoofdinstallateur is tijdens het gehele installatieproces uw aanspreekpunt inzake alle technische zaken. Hij houdt u op de hoogte van de vorderingen en geeft u tijdens de installatie desgewenst uitleg en informatie.

Mochten er tijdens de installatie aanvullende vragen hebben of aanpassingen willen laten doorvoeren dan kan u dat ten alle tijden communiceren met de hoofdinstallateur. Hij zal er zorg voor dragen dat de aanpassingen naar wens doorgevoerd worden.

Wij werken met vakbekwame, ervaren installateurs die zowel intern als extern zijn opgeleid. Onze installateurs werken volgens uniforme branche standaarden.

Prezon werkt met minimaal 3 installateurs voor elke installatie. Twee installateurs die de dakwerkzaamheden uitvoeren en 1 installateur die de werkzaamheden in de woning verzorgd. Uiteraard laten onze monteurs na afloop alles netjes en schoon achter!

Na de installatie zal onze installateur een visuele en technische inspectie uitvoeren van uw zonne-energie systeem. Voor de uiteindelijke oplevering wordt in bijzondere gevallen een warmtebeeldcamera gebruikt om de werking van de zonnepanelen te testen, om er zeker van te zijn dat alle zonnepanelen goed functioneren. Controle van het systeem via de applicatie van de fabrikant is meestal gebruikelijk.

Als de inspectie naar tevredenheid is afgerond zal onze installateur de definitieve oplevering van de zonnepanelen doen.

Nadat de installatie en inspectie is afgerond, neemt de hoofdinstallateur de zonne-installatie met u door. Hierbij krijgt u uitgebreid uitleg over de werking van de zonnepanelen, de omvormer en de monitor applicatie.

Samen met de installateur loopt u nog eens alle punten van het opleverrapport door. Pas als u helemaal tevreden bent vindt de definitieve oplevering plaats.

Wat klanten over de installatie van prezon zeggen