Voordelig laden met een laadpaal thuis?

  • Prezon verzorgt het van A tot Z
  • Ontdenk wat jij kan besparen per jaar!
  • Ontvang persoonlijk laadpaal advies
  • Duidelijke en transparante informatie

    Doe de gratis Laadpaalcheck!

Binnen 1 minuut geregeld!

De optimale laadoplossing voor je Mercedes

Regel binnen 60 seconden een gratis laadplan aan voor de Mercedes. Het laadplan kan automatisch laden tijdens daluren en kan in 4 jaar terugverdiend worden. De laadpaal kan live aangestuurd worden via de app.

Gratis advies over de beste laadpaal voor jou

Van A tot Z biedt Prezon gratis advies aan over de beste laadpaal voor jouw situatie. Het team van experts kan je helpen bij het kiezen van de juiste laadpaal op basis van jouw specifieke behoeften en budget. Wij bieden ook installatiegarantie om ervoor te zorgen dat je laadpaal optimaal blijft werken.

De beste laadpaal voor jouw Mercedes

Als je een Mercedes bezit, is het belangrijk om een goede laadpaal te hebben om ervoor te zorgen dat je altijd genoeg stroom hebt. Hier zijn de top 4 belangrijkste punten om te overwegen bij het kiezen van de beste laadpaal voor jouw Mercedes:

  1. Laadsnelheid: Kies een laadpaal die snel genoeg is om je Mercedes op te laden. Dit kan variëren afhankelijk van het model van je Mercedes en de laadpaal die je kiest.
  2. Capaciteit: Zorg ervoor dat de laadpaal voldoende capaciteit heeft om je Mercedes op te laden zonder overbelasting of beschadiging van de batterij.
  3. Prijs: Vergelijk de prijzen van verschillende laadpalen om de beste deal te krijgen. Houd er rekening mee dat sommige laadpalen extra functies kunnen hebben die de prijs kunnen verhogen.
  4. Installatie: Zorg ervoor dat de laadpaal professioneel wordt geïnstalleerd om veiligheidsproblemen te voorkomen en om ervoor te zorgen dat de laadpaal correct werkt.

Als je deze punten in gedachten houdt bij het kiezen van een laadpaal voor je Mercedes, kun je er zeker van zijn dat je de beste keuze maakt voor jouw behoeften.

Thuis je Mercedes opladen

Het is mogelijk om je Mercedes thuis op te laden met zonnepanelen op je dak. Hierdoor kan je de instraling van de zon omzetten in bruikbare brandstof voor je EV, waardoor je bijna gratis je Mercedes kunt opladen. Dit betekent dat je op je eigen opgewekte zonnestroom je auto kunt opladen.

De beste laad-oplossing voor elk model

Het aantal zonnepanelen dat nodig is om een Mercedes op te laden, varieert afhankelijk van het model en het verbruik van de auto. Hieronder staan de beste laad-oplossingen voor elk model:

Mercedes model Aantal zonnepanelen
Mercedes EQA 250 12
Mercedes EQA 300 7
Mercedes EQA 350 7
Mercedes EQB 250 12
Mercedes EQC 400 12
Mercedes EQE 350 13
Mercedes EQE 500 10
Mercedes EQE AMG 43 9
Mercedes EQE SUV 350 13
Mercedes EQS AMG 53 12
Mercedes EQS SUV 580 12