Voordelig laden met een laadpaal thuis?

  • Prezon verzorgt het van A tot Z
  • Ontdenk wat jij kan besparen per jaar!
  • Ontvang persoonlijk laadpaal advies
  • Duidelijke en transparante informatie

    Doe de gratis Laadpaalcheck!

Binnen 1 minuut geregeld!

De optimale laadoplossing voor je Tesla

Regel binnen 60 seconden een gratis laadplan aan voor de Tesla. Het laadplan kan automatisch laden tijdens daluren en kan in 4 jaar terugverdiend worden. De laadpaal kan live aangestuurd worden via de app.

Gratis advies over de beste laadpaal voor jou

Van A tot Z biedt Prezon gratis advies aan over de beste laadpaal voor jouw situatie. Het team van experts kan je helpen bij het kiezen van de juiste laadpaal op basis van jouw specifieke behoeften en budget. Wij bieden ook installatiegarantie om ervoor te zorgen dat je laadpaal optimaal blijft werken.

De beste laadpaal voor jouw Tesla

Als je een Tesla bezit, is het belangrijk om een goede laadpaal te hebben om ervoor te zorgen dat je altijd genoeg stroom hebt. Hier zijn de top 4 belangrijkste punten om te overwegen bij het kiezen van de beste laadpaal voor jouw Tesla:

  1. Laadsnelheid: Kies een laadpaal die snel genoeg is om je Tesla op te laden. Dit kan variëren afhankelijk van het model van je Tesla en de laadpaal die je kiest.
  2. Capaciteit: Zorg ervoor dat de laadpaal voldoende capaciteit heeft om je Tesla op te laden zonder overbelasting of beschadiging van de batterij.
  3. Prijs: Vergelijk de prijzen van verschillende laadpalen om de beste deal te krijgen. Houd er rekening mee dat sommige laadpalen extra functies kunnen hebben die de prijs kunnen verhogen.
  4. Installatie: Zorg ervoor dat de laadpaal professioneel wordt geïnstalleerd om veiligheidsproblemen te voorkomen en om ervoor te zorgen dat de laadpaal correct werkt.

Als je deze punten in gedachten houdt bij het kiezen van een laadpaal voor je Tesla, kun je er zeker van zijn dat je de beste keuze maakt voor jouw behoeften.

Thuis je Tesla opladen

Het is mogelijk om je Tesla thuis op te laden met zonnepanelen op je dak. Hierdoor kan je de instraling van de zon omzetten in bruikbare brandstof voor je EV, waardoor je bijna gratis je Tesla kunt opladen. Dit betekent dat je op je eigen opgewekte zonnestroom je auto kunt opladen.

De beste laad-oplossing voor elk model

Het aantal zonnepanelen dat nodig is om een Tesla op te laden, varieert afhankelijk van het model en het verbruik van de auto. Hieronder staan de beste laad-oplossingen voor elk model:

Tesla model Aantal zonnepanelen
Tesla S 9
Tesla 3 8
Tesla X 10
Tesla Y 9