Wilt u goedkoop uw auto laden?
Dat kan! Met uw eigen laadpaal thuis. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Laadpaal voor thuis aanvragen?

  • Nooit meer te hoeven wachten
  • Eigen laadpaal voordelig
  • Uw auto opladen met zonnepanelen
  • Duidelijke en transparante informatie

Doe de gratis laadpaalscan!

Binnen 1 minuut geregeld!

Voordelen van een laadpaal aan huis

U kunt laden wanneer u wilt

Tegenwoordig worden er steeds meer elektrische auto’s verkocht. Hierdoor neemt de drukte toe op de laadpalen waar iedereen gebruik van kan maken. Met een laadpaal thuis hoeft u niet te wachten op andere. Daarnaast kunt u uw auto ’s nachts opladen waardoor u de volgende dag weer met een volle accu kan vertrekken.

Auto opladen via zonnepanelen

Elektrisch rijden kan nog duurzamer en voordeliger. Dit kunt u doen door elektriciteit op te wekken via uw zonnepanelen op het dak. Zodra u uw auto oplaad, met de zonnepanelen op uw dak, krijgt u nauwelijks extra kosten op uw energie rekening. Naast de mindere kosten rijd u zo ook het meest milieuvriendelijk.

Eigen laadpaal is voordeliger

Tegenwoordig bij publieke laadstations zijn de tarieven hoger, dan dat u uw eigen stroom gebruikt om uw auto op te laden. Op sommige locaties is het zelfs zo dat de tarieven twee tot vier keer hoger liggen, dan wanneer u uw eigen stroom gebruikt. U betaald namelijk een extra bedrag aan de aanbieder van de laadpaal.

Alfen laadpalen

Alfen biedt een complete serie aan voor elektrische laadpunten voor thuis, bedrijf en openbaar terrein. De slimme charging stations zijn er in een grote variëteit aan laadvermogens en functionaliteiten. De krachtige combinatie van Alfen’s transformatorstations, energieopslagsystemen en oplaadpunten maakt het mogelijk om decentrale opwek en gebruik te balanceren.

Wallbox laadpaal met app

Wallbox is een wereldwijd bedrijf dat zich toelegt op het veranderen van de manier, waarop de wereld energie gebruikt. Ze creëren slimme laadsystemen die geavanceerde technologie combineren met een uitzonderlijk design en die de communicatie tussen de auto en de oplader beheren via gebruiksvriendelijke toepassingen.

Onze leveranciers en partners zijn: