Lucht/lucht warmtepomp

  • Home
  • Lucht/lucht warmtepomp

Wat zijn

lucth/lucht warmtepompen

Lucht/lucht warmtepompen, oftewel airconditioningsystemen, koelen en verwarmen uw woning met energie uit de lucht en slechts 20% elektriciteit – een uitzonderlijk energie-efficiënte manier om het hele jaar door de perfecte temperatuur te bereiken.

Voor alle woningen

Of het nu gaat om een renovatie- of nieuwbouwproject, een lucht/lucht warmtepomp voldoet aan al uw verwarmings- en koelbehoeften. Onze flexibele systemen zijn eenvoudig te plaatsen, wat hen ideaal maakt om oude elektrische systemen te vervangen. En, hun A+++ klasse voor energierendement en dus met een zeer lage impact op het milieu, voldoen aan alle vereisten voor milieuvriendelijke gebouwen.

 

Toonaangevend energierendement

Daikin lucht/lucht warmtepompen bieden energierendement tot A+++ dankzij een aantal geavanceerde oplossingen. Onze eigen invertertechnologie bijvoorbeeld, verlaagt het energieverbruik tot 30% in vergelijking met een niet-invertersysteem, eenvoudigweg door het aanpassen van het toerental van de motor zoals vereist, in plaats van deze uit te schakelen en volledig opnieuw op te starten.

Koelen en verwarmen tot 5 ruimtes met slechts 1 buitendeel

De lucht/lucht warmtepompen van Daikin bieden een aantal opties: sluit ofwel 1 enkel binnendeel aan op 1 enkel buitendeel (Split-systeem) of gebruik een Mulit-splitsysteem, waarmee je min. 2 en max. vijf binnendelen kunt aansluiten op slechts 1 buitendeel. Zo kun je dus met het Multi-splitsysteem tot vijf verschillende ruimtes efficiënt koelen of verwarmen op verschillende temperaturen én elke ruimte afzonderlijk regelen.

Hernieuwbare energie wordt hiermee gebruikt

De lucht/lucht warmtepompen maken voor 80% gebruik van hernieuwbare energiebron lucht en 20% van traditionele
energiebronnen. Ze verwarmen en koelen uw woning met een energierendement van A+++, het hoogst
mogelijk energierendement op de markt.

Voordelen
lucht/lucht warmtepomp

Energierendement

Verminder uw impact op he milieu - en uw energiefactuur - met het hoogst mogelijke energierendement op de markt verkrijgbaar.

Ontworpen voor uw

Onze units zijn internationaal geprezen voor hun goed ontwerp en integreren naadloos in uw woning, voor een stijlvolle klimaatregeling.

Ontwikkeld om te voldoen aan uw behoeften

Onze units bieden een reeks van verwarmings- en koelopties voor elke kamer of woning, naast een eenvoudige installatie, A+++ energierendement en stijlvolle ontwerpen.

Eenvoudige bediening en stille werking

Met hun stille werking en eenvoudige bediening van overal via een app, passen onze lucht/lucht-warmtepompen bij uw levensstijl. Hierdoor hoeft u zich niet aan te passen.

Lucht/lucht warmtepomp

Daikin airconditioningsystemen zijn lucht/lucht warmtepompen, die uw woning niet alleen koelen maar ook verwarmen. Door vooral gebruik te maken van de hernieuwbare energiebron lucht zorgen zij voor een lagere CO2 -uitstoot en een optimaal comfort, het hele jaar door.

 

078 204 9098

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 17:30 uur.