Omvormers

Onze 3 merken omvormers

4/5
5/5
2/5

Enphase micro-omvormer

Omvormers van Enphase zijn van de hoogste kwaliteit en geeft daarom ook standaard 25 jaar garantie op haar producten. Enphase bouwt ze zo om de meest uiteenlopende weersomstandigheden te kunnen weerstaan – van sneeuwstormen tot zomerhittes. Dankzij de burst-technology zorgen de micro omvormers ervoor dat de zonnepanelen tijdens schemering en andere omstandigheden goed blijven presteren. De verwachtte levensduur van de omvormers ligt rond de 25 – 35 jaar.

Enphase voldoet aan de gestelde veiligheidseisen van de overheid en worden onderworpen aan de strengste kwaliteitscontroles. Verder is het een veiliger systeem en gaat langer mee dan een traditioneel systeem. Het systeem is gemakkelijk uit te breiden en is voorbereid op de plaatsing van een accusysteem. Met een accusysteem kunt u de opgewekte zonne-energie opslaan, waardoor u ’s avonds en op zeer bewolkte dagen toch gebruik kunt maken van zonne-energie.

SolarEdge CENTRALE omvormer

Net als bij een gewone omvormer zet het SolarEdge systeem de gelijkstroom van de zonnepanelen om in wisselstroom. Een SolarEdge systeem geeft gemiddeld meer opbrengst per zonnepaneel en meer inzicht in de werking van de zonnepanelen. 

SolarEdge haalt meer stroom uit de zonnepanelen, door ze individueel te regelen met een power- optimizer. De optimizers geven informatie door over de werking van ieder afzonderlijk zonnepaneel. De power- optimizers beveiligen de zonnepanelen ook, door ze automatisch uit te schakelen bij hoge temperaturen of beschadigde kabels.

Goodwe centralE string omvormer

GoodWe is een Chinees bedrijf met een sterke focus op innovatie. Ruim honderd medewerkers zijn sinds 2011 actief bezig met research en development (R&D). Het bedrijf wordt deels gesubsidieerd door de Chinese regering en is beursgenoteerd sinds 25 december 2015. GoodWe is onderdeel van JXT Group, een bedrijf dat o.a. ook elektronische componenten voor Apple en Samsung produceert.

Enkele GoodWe producten zijn door het onafhankelijke Duitse onderzoekslaboratorium Photon bekroond met een dubbel-A label. Het aanbod varieert van omvormers van 1,5kW tot 80kW. GoodWe garandeert een maximale efficiëntie van 98,2% op bepaalde producten. De omvormers van GoodWe worden voornamelijk verkocht en geïnstalleerd in Duitsland, Nederland, Denemarken en Australië. De fabrikant heeft wereldwijd servicepunten.

Voordelen omvormers

Solaredge

♦ Alle kabels worden naar 1 module in uw huis gestuurd.
♦ De Solaredge omvormer gaat 12 jaar mee.
♦ Onder elk paneel word een power optimiser gemonteerd.

Enphase

♦ Je behaalt het hoogst mogelijke rendement uit je zonnepanelen en hebt minder last van factoren als schaduw, vogelpoep of ongelijkmatige degradatie van je zonnepanelen.
♦ Er wordt geen geen centrale omvormer binnenshuis geïnstalleerd.
♦ De micro-omvormers hebben een extreem laag uitvalpercentage en zijn daardoor zeer betrouwbaar.
♦ Met een levensduurverwachting van 30-35 jaar en een hoge product garantie van 25 jaar ben je zeker van langdurige topkwaliteit.
♦ Het is mogelijk om in de toekomst je systeem uit te breiden met meer panelen of een thuisbatterij.
♦ In Enphase Enlighten zie je de opbrengst van ieder individueel zonnepaneel.
♦ Veiliger dan andere systemen

Goodwe

♦ GoodWe is met meerdere onderscheidingen bekroond
♦ Elke omvormer ondergaat de strikte ATS-test
♦ IP65 stof- en waterdicht
♦ De omvormer van Goodwe is over de hele wereld via internet te bewaken
♦ Het bedrijf probeert zich te onderscheiden door uitmuntende klantenservice

Onze leveranciers en partners zijn:

078 204 9098

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 17:30 uur.