Geld besparen met zonnepanelen van Prezon?

  • Verdien gemiddeld €1277 per jaar!
  • Zonnepanelen zonder spaargeld
  • Duidelijke en transparante informatie

    Doe de gratis dakcheck!

Binnen 1 minuut geregeld!

Wij zijn Prezon

Zonnepanelen van Prezon

Prezon is een duurzaamheidsbedrijf dat in 2014 werd opgericht door een jonge ondernemer met de ambitie om de wereld te ondersteunen op een duurzame manier. Het bedrijf is gespecialiseerd in het installeren van zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen. Het doel van Prezon is om klanten de beste zonnepanelen installatie te bieden voor de laagste prijs, zodat steeds meer mensen kunnen genieten van hun eigen opgewekte energie.

Prezon gelooft sterk in de duurzame energie van zonnepanelen en draagt zo bij aan een beter milieu en een lagere energierekening. Het bedrijf hecht veel waarde aan service, kwaliteit en prijs/kwaliteitverhouding als fundamentele onderdelen voor een duurzamer milieu.

Prezon hanteert een professionele aanpak en zorgt ervoor dat de communicatie snel, duidelijk en soepel verloopt. Het bedrijf reageert binnen 4 uur op een terugbelverzoek en binnen 24 uur voor een scherpe offerte op maat.

De missie van Prezon is om de wereld kennis te laten maken met duurzame energie voor een eerlijke en redelijke prijs. Het bedrijf deelt de mening van de overheid om zoveel mogelijk gebruik te maken van duurzame energie. Zonne-energie is een onuitputbare vorm van duurzame energie en door gebruik te maken van deze duurzame energiebron wil Prezon de drempel tot een dergelijke investering verlagen. Op deze manier kan iedereen profiteren van deze onuitputbare energiebron.

Waarom kiezen voor Prezon?

Prezon geeft Energie!

De installateurs van Prezon zijn niet alleen gecertificeerd, maar ook de leukste in hun vakgebied. Ze leveren altijd de beste service en geven deskundig advies met een glimlach. Bovendien betaalt u altijd de laagste prijs voor uw installatie. Ziet u ergens anders een betere deal? Dan krijgt u het verschil terug.

Vanaf 1 januari 2023 is het btw-tarief voor de levering en installatie van zonnepanelen op of bij een woning gewijzigd naar 0%. Dit betekent dat u bij Prezon geen btw betaalt voor uw zonnepanelen. En met de vaste prijs van Prezon heeft u geen onverwachte kosten achteraf. Na de installatie krijgt u een uitgebreide uitleg en wordt uw huis weer opgeruimd achtergelaten, zodat u direct kunt genieten van uw stralende installatiedag.