Over ons

Welkom bij Prezon

Veilig en betrouwbaar

Zonnepanelen van prezon

Prezon uit Dordrecht is sinds 2014 actief binnen de zonne-energiesector en elektrotechniek. We zijn van een beginnend bedrijf mogen doorgroeien tot een begrip binnen de zonne- energiesector. Inmiddels hebben we reeds honderden installaties mogen uitvoeren en kunnen met trots zeggen dat we behoren tot
één van de meest ervaren bedrijven binnende zonne-energiesector.

Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven en zijn actief in heel Nederland. Prezon is volledig toegewijd aan de zonne-energiesector. Het vertrouwen en de integriteit waar we onze goede reputatie aan te danken hebben, is onze drijfveer. Deze toewijding is onze drive om meer uit elk opdracht te halen. Of deze nu klein of groot is, wij staan voor u klaar.

Waarom kiezen voor Prezon?

Veilig en betrouwbaar

Onze zonnepanelen voldoen aan alle Europese normen voor de veiligheid en betrouwbaarheid van elektrische producten (TuV en CE). Zo weet je zeker dat ook de levensduur van jouw zonnepanelen duurzaam is. Wij werken uitsluitend met eigen installateurs die veel ervaring hebben met zonnepanelen.

duurzaamheidslening

Het plaatsen van zonnepanelen is officieel een “duurzame woningverbetering”. Dit betekend dat je voor de panelen waarschijnlijk een duurzaamheidslening kunt afsluiten via GreenLoans (ABN AMRO) of Ik Investeer Slim (Nationale Energiebespaarfonds). De rente die je betaald over de lening is in de meeste gevallen fiscaal aftrekbaar. Je ontvangt binnen enkele dagen bericht of je in aanmerking komt voor een duurzaamheidslening.

Zeker van opbengstgarantie

Prezon Duurzaam maakt inzichtelijk hoeveel panelen passen bij jouw situatie én wat de verwachte opbrengsten zijn in de komende 10 jaar. Hiervoor kijken we naar de omgevingsfactoren van jouw woning, zoals de hellingshoek en ligging van je dak ten opzichte van het zuiden. In de offerte nemen wij een opbrengstgarantie op.

Ontvang de BTW terug

Door een overheidsregeling kun je de BTW die je betaald op de aanschaf van panelen terugvragen bij de Belastingdienst. Deze overheidsregeling kan van tijdelijke aard zijn, waardoor wij er geen garantie op kunnen geven.

Kies zonnepanelen en omvormer

Samen kiezen wij met u de meeste efficiënte omvormer en zonnepanelen voor uw dak. Zo maken wij samen de juiste beslissing voor uw zonnestroomsysteem.

Duurzaam en eerlijk

Ook wanneer je zelf energie wilt opwekken, is het belangrijk dat je kiest voor duurzame en eerlijke producten. De panelen van Prezon Duurzaam voldoen aan internationale milieustandaarden (ISO 14001). Ook zijn ze gemaakt onder eerlijke arbeidsomstandigheden.