Upgrade je groepenkast nu!

 • Verlaagt energiekosten efficiënt
 • Voorbereid op de toekomst
 • Binnen 4 weken geïnstalleerd

  Vraag offerte aan

Binnen 1 minuut geregeld!
slimme groepenkast

Is jouw groepenkast nog wel veilig?

Is jouw groepenkast nog wel veilig? Wist je dat maar liefst 34% van de elektriciteitsincidenten ontstaat in de meterkast, met risico’s zoals brandgevaar? De meterkast is het hart van je elektriciteitsvoorziening thuis. Elk probleem hier kan grote gevolgen hebben. Daarom biedt Prezon een gratis meterkastcontrole aan. Stuur ons simpelweg een foto van je meterkast, en onze experts geven je vrijblijvend professioneel advies. Voorkom risico’s en zorg voor een veilige thuisomgeving met onze hulp.

Veiligheid voorop

Bescherm je woning tegen brandrisico’s door je oude stoppenkast te updaten. Jouw veiligheid heeft onze hoogste prioriteit! Een moderne groepenkast verhoogt niet alleen de veiligheid in je huis, maar zorgt ook voor een efficiënter energieverbruik. Onze groepenkasten zijn toekomstbestendig ontworpen. Ze blijven betrouwbaar en voldoen aan je behoeften, zelfs als je energieverbruik stijgt. Met onze moderne groepenkasten kun je moeiteloos overstappen op slimme energieoplossingen zoals zonnepanelen, laadpalen of warmtepompen.

Upgrade naar Slim & Veilig
elektricien van prezon

Upgrade naar een veilige groepenkast

Kiezen voor een nieuwe groepenkast van Prezon betekent investeren in veiligheid, capaciteit en gemak voor je thuis. Hier zijn zes redenen waarom een upgrade de juiste keuze is:

 • Veiligheid: Nieuwe groepenkasten verminderen het risico op oververhitting, kortsluiting en brand.
 • Capaciteitsuitbreiding: Ze kunnen de toegenomen elektriciteitsbehoefte van moderne huishoudens aan.
 • Energiebeheer: Bieden betere mogelijkheden voor het beheren van energie en integratie met zonnepanelen.
 • Wettelijke en verzekeringsvereisten: Voldoen aan de nieuwste wetten en kunnen noodzakelijk zijn voor verzekeringen.
 • Verhoging van de woningwaarde: Een moderne installatie kan de waarde van je woning verhogen.
 • Gemak en functionaliteit: Nieuwere groepenkasten zijn gebruiksvriendelijker en flexibeler bij aanpassingen.

Met Prezon kies je voor een zorgeloze toekomst waarin je woning niet alleen veiliger is, maar ook klaar voor de energiebehoeften van morgen.

slimme groepenkast met enphase

Slimme groepenkast van Prezon

Bij Prezon zijn we toegewijd aan het leveren van innovatieve en duurzame energieoplossingen. Onze nieuwste aanbod, de Slimme Meterkast, is een baanbrekende stap in energiebeheer voor zowel huishoudelijke als zakelijke klanten in Nederland. Met de integratie van de Enphase Envoy S-Metered en dynamische energiecontracten, zet Prezon een nieuwe standaard in het slim beheren van uw energieverbruik.

De Kracht van de Enphase Envoy S-Metered

De Enphase Envoy S-Metered is het hart van onze Slimme Meterkast. Deze geavanceerde technologie stelt gebruikers in staat om hun energieproductie en -consumptie in real-time te monitoren en te beheren. Door naadloze integratie met zonnepanelen en thuisbatterijen biedt de Enphase Envoy S-Metered een ongeëvenaarde controle over uw energievoorziening.

Upgrade naar Slim & Veilig
slimme groepenkast

Optimaliseer jouw energiekosten

Als je onze Slimme Groepenkast combineert met een dynamisch energiecontract, heb je een sterke set in handen. Door thuisbatterijen toe te voegen aan je Slimme Groepenkast, krijg je niet alleen een reserve bij een stroomstoring, maar vind je ook een slimme manier om minder te betalen voor je energie. Als de stroom goedkoop is, sla je het op en later, als het duurder is, kun je het gebruiken of zelfs verkopen. Dit helpt je om minder afhankelijk te zijn van anderen voor je stroom en kan je energierekening flink verlagen.

Voordelen voor iedereen

Onze Slimme Groepenkast past zowel bij gewone huizen als bij bedrijven. Het is niet alleen een slimme manier om geld te besparen op je energierekening, maar het is ook goed voor onze planeet. Door slim om te gaan met stroom uit zon en wind, help je mee aan een betere toekomst.

Upgrade naar Slim & Veilig