Pulsar Familie
Voor thuis
Lees meer
Cobber SB
Voor uw bedrijf
Lees meer
Commander 2
Bedrijf aan huis
Lees meer
myWallbox-app
Controleer uw lader met myWallbox-app
Lees meer

Via de technologie een duurzaam toekomst creëren.

Wallbox is een wereldwijd bedrijf dat zich toelegt op het veranderen van de manier waarop de wereld energie gebruikt. We creëren slimme laadsystemen die geavanceerde technologie combineren met een uitzonderlijk design en die de communicatie tussen de auto en de oplader beheren via gebruiksvriendelijke toepassingen.

Laadpalen van Wallbox

Pulsar
Copper SB
Commander 2
myWallbox-app

De slimme en krachtige EV-lader voor thuis.
 

Pulsar Wallbox is ontwikkeld om je elektrische auto een krachtige slimme lader in een ongelooflijk klein formaat te geven. Hij is perfect voor dagelijks gebruik aan huis. De compacte afmetingen en het minimalistische ontwerp passen in elke garage en deze worden versterkt door de vele functies die op de myWallbox-app te vinden zijn.

Lees meer

 

 
Slim laden, ontworpen voor eindeloze mogelijkheden.
 

Copper SB Wallbox is ontwikkeld om een veelzijdig maar elegant ontwerp te bieden voor zowel EV-rijders als commerciële parkeergelegenheden. Elke EV-bestuurder kan de accu van zijn auto opladen door simpelweg de laadkabel in het stopcontact te steken. In combinatie met het myWallbox-platform biedt de oplader een volledig scala aan functies om onder meer de status van je oplader, gebruikers en energieverbruik te regelen.

Lees meer

Slim EV-laden binnen handbereik.

Commandor 2 Wallbox is ontworpen om je lader interactiever te maken door alle bedieningselementen binnen handbereik te plaatsen. In combinatie met het myWallbox-platform biedt de lader een volledig scala aan functies om de status van je oplader, gebruikers, energieverbruik en nog veel meer te regelen.

Lees meer

myWallbox-app

  • ♦ Controleer de status van uw lader en bedien deze op afstand, waar u ook bent.
  • ♦ Plan uw oplaadmomenten wanneer energie het goedkoopst is
  • ♦ Bekijk uw statistieken in real time
  • ♦ Bescherm uw lader door deze te blokkeren tegen ongewenst gebruik

Lees meer

Sommige automerken waarmee Wallbox compatibel is

078 204 9098

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 17:30 uur.