Geld besparen met een warmtepomp van Prezon?

  • Bespaar tot 100% op je gasverbruik
  • Vermindert CO2 uitstoot
  • Bespaar jaarlijks gemiddeld €1500

    Doe de gratis warmtepompcheck!

Binnen 1 minuut geregeld!

Warmtepomp van Prezon

Het kopen van een warmtepomp is een belangrijke beslissing voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een energiezuinige en milieuvriendelijke oplossing voor het verwarmen van hun woning. Er zijn diverse factoren waarmee rekening gehouden moet worden bij het maken van deze keuze, zoals kosten, onderhoud en de geschiktheid van de woning voor een warmtepompsysteem.

Warmtepomp voor efficiënte verwarming en duurzame toekomst

Een nauwkeurige inschatting van de kosten van een warmtepomp, zowel wat betreft aanschaf als onderhoud, is essentieel om te bepalen of deze investering rendabel is en of deze past binnen uw budget. Daarnaast is het aan te raden om de warmtepompcheck uit te voeren om na te gaan of uw woning geschikt is voor de installatie van een warmtepomp.

Doe de warmtepompscan

Voordelen van een warmtepomp

Wat is een warmtepomp?

Een warmtepomp is een toestel dat op een milieuvriendelijke manier verantwoordelijk is voor verwarming en warm water in huis. Dit apparaat haalt warmte uit de lucht, de grond of een andere groene warmtebron, waarna het de warmte op een hoger temperatuurniveau brengt en gebruikt wordt voor het verwarmen van de ruimtes binnenshuis. Bepaalde warmtepompen kunnen ook voor warm tapwater zorgen. Vaak maakt dit apparaat  deel uit van een hybride systeem in combinatie met een cv-ketel. Hierbij voorziet de warmtepomp het merendeel van het jaar in de verwarming, terwijl de cv-ketel enkel inspringt tijdens extreem koude momenten en voor de productie van warm tapwater.

Hoe kunnen we u bijstaan?

Bij Prezon kunt u terecht voor duurzame verwarming en het op diverse manieren verkrijgen van warm water. Geïnteresseerd in een warmtepomp? Probeer de warmtepompcheck om te bepalen of uw woning geschikt is. Verdiep u ook in subsidiemogelijkheden, installatie en onderhoud van het systeem.

Een warmtepomp voor duurzame verwarming

Onpartijdig en oprecht advies

Een eerlijk advies dat gericht is op het vinden van de beste oplossing voor uw situatie.

Gekwalificeerde professionals

Onze deskundige vakmensen zorgen altijd voor een geschikte oplossing.

Kennis van diverse systemen

Of het nu gaat om volledig elektrische of hybride systemen, onze monteurs hebben ervaring met verschillende warmtepompen.

Warmtepomp aanschaffen?

Een nieuwe warmtepomp is voornamelijk geschikt voor woningen met matige tot goede isolatie. Daarom is het belangrijk om eerst te investeren in isolatiemaatregelen om het energieverbruik te verminderen.

Voor een hybride warmtepomp hoeft de isolatie niet van het hoogste niveau te zijn. Woningen gebouwd na 1990 of reeds geïsoleerde huizen kunnen al aardgas besparen met een hybride. Echter, een all-electric warmtepomp vereist een hoger isolatieniveau. Huizen die voldoen aan de isolatiestandaard vanaf 2007 zijn doorgaans geschikt voor een all-electric.

Hoe gaan we te werk?

Bij het aankopen van een hybride warmtepomp bij Prezon, voert het bedrijf een technische inspectie uit om te bepalen hoe het systeem het beste in de woning geplaatst kan worden. Overweegt u een all-electric warmtepomp, dan zijn er meer factoren waarmee rekening moet worden gehouden. Prezon onderzoekt dan nauwkeurig de isolatie van uw woning en berekent het warmteverlies. Het doel is om er zeker van te zijn dat een warmtepomp efficiënt werkt in uw situatie.

Doe de warmtepompscan