Woning beloning

Ontvang €50 van Prezon!

Woning beloning

Stap 1

Wat is woning beloning?

Door gebruik te maken van woning beloning ontvangt u een beloning van €50. Deze beloning ontvangt u als u vrienden, familie of kennissen gebruik maken van de producten en de diensten van Prezon.

Stap 2

Hoe werkt het?

Meedoen met woningbeloning is makkelijk en interessant. Laat je vrienden, familie en kennissen je ervaring weten met de service en de producten van Prezon. Wanner u dit heeft gedaan kunt u ze doorverwijzen naar www.prezon.nl/woningbeloning. Als u vriend, familielid, kennis laat weten dat die via u komt nemen wij contact met u op. Als u vriend, familielid, kennis een dienst of product koopt bij Prezon en de factuur betaald is door diegene ontvangt u van ons €50 op uw rekening.

Stap 3

Wanneer krijgt u de woning beloning?

Wanneer u vriend, familielid, kennis een product of dienst koopt bij Prezon en de factuur heeft betaald ontvangt u van ons €50.

Stap 4

Wat zijn de voorwaarden?

Stel dat u een product of dienst koopt krijgt u €50. Als u later een laadpaal haalt bij Prezon ontvangt u niet nog een keer €50, dit i.v.m. dat u dan al klant bent bij Prezon. Er wordt een financiële beloning gegeven als de persoon woonachtig is in Nederland. Als wij merken dat er fraude word gepleegd, dan mag Prezon de financiële beloning weigeren. De voorwaarden van woning beloning mag Prezon altijd veranderen.

Prezon

Contact gegevens

Adres

Snel en makkelijk geld verdienen met woning beloning