Producten van Prezon

Zonnepanelen van Prezon

Waarom?

Omdat wij er alles aan willen doen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarvoor lopen wij het vuur uit de sloffen, zorgen we dat u fiscaal niets mist, hebben we korte lijntjes zodat u snel geholpen kunt worden, denken we graag met u mee zodat u de beste aanbieding kunt krijgen en doen wij er alles aan om te zorgen dat u blij bent met onze service. 

De producten

Zonnepanelen

Met zonnepanelen van Prezon wek je jouw eigen zonne-energie op. Wij bieden Budget, Premium en Excellent zonnepanelen. Onze zonnepanelen die wij gebruiken komen vaak uit Europese landen. Dus geen Chinese kwaliteit. Onze zonnepanelen voldoen aan de strikte veiligheidsnormen en zijn van hoge kwaliteit. Door de goede kwaliteit zonnepanelen leveren ze nog steeds een hoge opbrengst bij verschillende weeromstandigheden. De terugverdientijd is interessant en maakt investeren in zonne-energie rendabel.

 

Enphase accu's

Enphase is niet alleen marktleider op het gebied van micro-omvormer technologie binnen de zonne-energie branche. Dit energie-merk is actief in 130 landen en daarmee een echte internationale innovator in energietechnologie. Inmiddels zijn meer dan 30 miljoen micro omvormers actief over de hele wereld van Enphase. Zij leveren complete solaroplossingen waarbij ook de nieuwste Enphase AC batterij is inbegrepen.

 

Laadpalen

Prezon maakt gebruik van 2 verschillende laadpalen. Wallbox en de Alfen laadpaal. Beiden laadpalen zijn van A-kwaliteit. Beiden laadpalen hebben voor- en   nadelen. De van Alfen laadpalen zijn ook beschikbaar voor zakelijk gebruik. Denk dan bijvoorbeeld aan: parkeergarages, kantorenpanden etc.

 

Omvormers

Prezon biedt verschillende omvormers aan. Alle omvormers die wij gebruiken zijn van A-kwaliteit en bieden verschillende garanties. Wij hebben de omvormers klaarliggen en kunnen er altijd eentje meenemen naar u, als u deze wilt zien. Zo kunt u makkelijker kiezen welke omvormer u wilt en weet u precies waar u voorkeur naartoe gaat.

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij uw woning?

Prezon houdt zich niet alleen bezig met zonnepanelen. Prezon houd zich bezig met verschillende duurzame producten. Wij werken samen met de klant om het beste resultaat bij de klant te brengen. Bent u nou benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze leveranciers en partners zijn:

078 204 9098

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 17:30 uur.