Zonnepanelen in
Dordrecht

Geïnstalleerd door Prezon in Dordrecht

Geld besparen met zonnepanelen van Prezon?

  • Prezon verzorgt het van A tot Z
  • Verdien gemiddeld €1500 per jaar
  • Nu voordeel door je BTW teruggave
  • Duidelijke en transparante informatie

Doe de gratis dakcheck!

Binnen 1 minuut geregeld!

Zonnepanelen in Dordrecht

Plaatsen in Dordrecht

Zonnepanelen komen steeds meer in het straatbeeld van Dordrecht voor. Niet zo vreemd, want in de toekomst willen we duurzamer – en vooral: zelf – in onze energie voorzien. Wie nu stappen maakt, is op een goede toekomst voorbereid. Schakel daarom vandaag nog Prezon  in. Bij ons kunt u niet alleen zonnepanelen kopen, maar ze ook in Dordrecht laten plaatsen door onze installateurs. Dus: waar wacht u nog op?

Keuze uit zonnepanelen

Kiest u ervoor om bij ons in Dordrecht zonnepanelen te kopen? Dan kunt u kiezen uit topmerken, zoals: Bauer en Sunpower. Wat dacht u van de Sunpower zonnepanelen van 380wp? Dit model is bij ons standaard voorzien van de optionele garantieverlening. Dit betekent dat u 30 jaar lang verzekerd bent van een werkend product en een lineaire rendement. De zonnepanelen van Sunpower staan bekend om hun hoge standaarden en efficiëntie.  Wilt u een basispakket en zo uw stroomkosten dekken? Dan kunt u kiezen voor ons Budget pakket, die zijn namelijk wat voordeliger dan onze andere merken.

Zonnepanelen van Prezon

Installateur van zonnepanelen

Nadat u bij ons uw zonnepanelen heeft gekocht, kunt u deze ook door onze installateurs op uw pand in Dordrecht laten plaatsen. Dit doen wij met aandacht en zorg, wat al begint bij het vervoeren van de verschillende panelen. Ook plaatsen wij afzetlinten, zodat voorbijgangers geen risico lopen. Onze installateurs zijn stuk voor stuk vakbekwame specialisten, die zowel intern als extern zijn opgeleid. Om u van de hoogste kwaliteit te kunnen voorzien, werken wij met minimaal drie installateurs per installatie. 

Direct zonnepanelen kopen?

Nederland wordt steeds duurzamer. Daarom gaan steeds meer woningeigenaren over op het aanschaffen van zonnepanelen. Logisch, want daarmee worden we allemaal een stuk minder afhankelijk van externe energie. Interesse? De installateurs van Prezon plaatsen graag nieuwe zonnepanelen op uw dak in Dordrecht. Neem daarom gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 078 20 49 098 of door ons contactformulier in te vullen. Wanneer gaat u nieuwe zonnepanelen voor uw pand in Dordrecht kopen?