Zonnepanelen in Nederland

Jouw bedrijfsdak verduurzamen met zonnepanelen?

  • Efficiënte energiebeheer
  • Duurzaam rendement verbetering
  • Kostenbesparing lange termijn

    Doe de gratis dakcheck!

Binnen 1 minuut geregeld!

Prezon installeert in Nederland

Prezon is een toonaangevend bedrijf dat zonnepanelen installeert in heel Nederland. Met ons jarenlange ervaring in het installeren van zonnepanelen hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd in verschillende regio’s. Ons assortiment van zonnepanelen zijn van hoge kwaliteit die geschikt zijn voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Waarom zou je investeren in zonnepanelen?

In Nederland kun je met een doorsnee zonnepanelensysteem jaarlijks zo’n €1.238,- besparen. Dit komt doordat zonnepanelen de waarde van je huis verhogen, met een gemiddelde stijging van €5.000,- tot gevolg.

Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over de tijd die het kost om je investering terug te verdienen; in plaats daarvan begin je direct met het genereren van inkomsten met je zonnepanelen.

Doe de dakscan

Voordelen van Prezon

Transparant & eerlijk advies

Bij Prezon kunt u terecht voor het kopen van hoogwaardige zonnepanelen. Het kopen van zonnepanelen bij Prezon is een slimme investering voor uw huis of bedrijf, omdat het u helpt om uw energiekosten te verlagen en uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

Bij Prezon begrijpen wij dat het kopen van zonnepanelen een belangrijke investering is. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan zonnepanelen van verschillende merken, zodat u de panelen kunt kiezen die het beste bij uw behoeften passen.

Gratis dakcheck en BTW-voordeel bij aankoop zonnepanelen

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van zonnepanelen bij Prezon, kunt u eerst een gratis dakcheck doen. Hiermee krijgt u een duidelijk beeld van de mogelijkheden en de kosten van het installeren van zonnepanelen op uw dak. Bovendien biedt Prezon een 0% btw-regeling voor particulieren, waardoor het nog aantrekkelijker wordt om zonnepanelen te kopen.

Kortom, als u op zoek bent naar betrouwbare en hoogwaardige zonnepanelen in Nederland, dan is Prezon de juiste keuze.

Zonnepanelen zonder investering

Prezon biedt een waardevolle mogelijkheid voor huiseigenaren in Nederland om zonnepanelen te installeren zonder directe financiële investeringen. Dit initiatief is gericht op het ondersteunen van duurzame energieprojecten en het bevorderen van de overgang naar schone energiebronnen.

Met het Warmtefonds kunnen huiseigenaren financiering krijgen voor energiebesparende maatregelen, waaronder zonnepanelen. Het mooie van dit systeem is dat de lening wordt afgelost via de besparing op energiekosten die de zonnepanelen genereren. Hierdoor profiteert de huiseigenaar van lagere energierekeningen en draagt tegelijkertijd bij aan een groenere toekomst.

Het is een win-winsituatie, waarbij huiseigenaren de voordelen van zonne-energie kunnen ervaren zonder vooraf grote kapitaaluitgaven te doen. Dit draagt niet alleen bij aan een duurzamere levensstijl, maar het helpt ook om de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te verminderen en de CO2-uitstoot te verminderen.

Lees meer >

Prezon installeert overal in Nederland

Uiteraard ben je nieuwsgierig naar wat Prezon voor jou kan betekenen en welke projecten er al zijn gerealiseerd in jouw provincie of woonplaats.

Zeeland Zuid-Holland Noord-Holland
Gelderland Friesland Utrecht
Noord-Brabant Drenthe Overijssel
Limburg

In Nederland is de toekomst van zonnepanelen stralend. Ondanks de soms bewolkte luchten, biedt ons land voldoende zonuren om zonne-energie een rendabele keuze te maken. Deze duurzame investering niet alleen bij aan een groenere toekomst, maar zorgt er ook voor dat je kunt besparen op je energiekosten. Kies voor zonnepanelen en geniet van de voordelen van hernieuwbare energie, terwijl je tegelijkertijd je portemonnee en het milieu ontziet.