Geld besparen met zonnepanelen van Prezon?

  • Verdien gemiddeld €1277 per jaar!
  • Zonnepanelen zonder spaargeld
  • Duidelijke en transparante informatie

    Doe de gratis dakcheck!

Binnen 1 minuut geregeld!

Zonnepanelen op je dak?

Stap 1 van 5

Begin met een deskundige afspraak

Start uw reis naar zelfvoorzienende energieopwekking door een thuisadvies of een showroom advies in te plannen met een van onze duurzame-energie specialisten. Na ontvangst van uw aanvraag, zal ons klantenserviceteam voortvarend te werk gaan om een passend gesprek te organiseren, waarbij we de mogelijkheid bieden om u zowel bij u thuis als in onze showroom persoonlijk te adviseren.

Illustratie van 2 monteurs die het plan bespreken
Stap 2 van 5

Ontvang gegarandeerd deskundig advies

Een van onze gespecialiseerde adviseurs zal uw situatie grondig evalueren, van de groepenkast tot het dak. Tijdens een persoonlijke afspraak legt de adviseur alle opties uit en neemt u stap voor stap mee door het proces. Dit verzekert u niet alleen van het beste advies, maar u krijgt ook volledige duidelijkheid over de komende stappen.

klantenservice-medewerker
Stap 3 van 5

De installatiedag

Zodra u akkoord gaat met onze offerte, beginnen we onmiddellijk met de voorbereidingen. We plannen een schouwdatum voor uw zonnepanelen en u ontvangt een installatiedatum om verrassingen te voorkomen. Onze professionals installeren en activeren uw zonnepanelen met deskundigheid, waarbij we verzekeren dat uw systeem perfect werkt. U kunt dan meteen genieten van de door u opgewekte elektriciteit, een belangrijke mijlpaal!

Illustratie van een dakscan uitvoeren
Stap 4 van 5

Langdurig zorgeloos genieten

Na de installatie zullen onze monteurs de werking van de omvormer toelichten. U ontvangt ook een handleiding met uitleg over de monitoringsapp. Als onderdeel van Prezon en met de steun van de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE), bent u verzekerd van voortdurende ondersteuning bij eventuele toekomstige problemen. Dit garandeert dat u decennialang onbezorgd kunt genieten van uw zonnepanelen.

Illustratie van 3 monteurs die klaar zijn met hun installatie
Stap 5 van 5

Mogelijkheid tot uitbreiding van jouw systeem

Breid jouw systeem uit met extra opties zoals een laadpaal of een thuisbatterij. Hiermee draag je actief bij aan een groenere toekomst en minimaliseer je jouw energiekosten.

Illustratie van een laadpaal die aan de muur hangt

Zonnepanelen van Prezon

Prezon biedt verschillende zonnepanelen. Deze zonnepanelen zijn verdeeld in 3 verschillende kwaliteiten. Hierdoor komt u te weten welk merk het beste is voor u. Wanneer u voor de goedkoopste optie kiest, komt u uit op de budget zonnepanelen. Deze zonnepanelen zijn glas-folie zonnepanelen. Als u kiest voor Premium zonnepanelen, dan komt u uit op glas-glas zonnepanelen. Deze zonnepanelen zijn van Duitse kwaliteit. Wanneer u het beste van het beste wilt, dan kunt u kiezen uit Excellent zonnepanelen. Ten eerste zijn deze zonnepanelen van de beste kwaliteit en ten tweede halen ze het hoogste rendement op.

Onze 3 verschillende panelen

Budget

Glas – folie zonnepanelen

– Bij deze zonnepanelen zijn de zonnecellen ingesloten tussen 2 lagen folie.

– Productgarantie van 12 jaar

– Opbrengstgarantie van 25 jaar

Premium

Glas – Glas zonnepanelen

– Deze Hebben een langere product garantie dan de glas-folie zonnepanelen.

– Productgarantie & Opbrengstgarantie van 30 jaar

– Het zijn Europese producten.

Excellent

Sunpower zonnepanelen

– De kaders van het paneel zijn gemaakt van geavanceerd aluminium dat zelfs de sterkste windkrachten kan weerstaan.

– Het anti-reflecterende glas garandeert een maximale productie op bewolkte dagen.

– Deze SunPower panelen hebben een koperen onderlaag die zorgt voor versteviging en beschermt tegen corrosie door weersinvloeden.