Verdien gemiddeld €1500 per jaar op uw energierekening!

Geld besparen met zonnepanelen van Prezon?

  • Prezon verzorgt het van A tot Z
  • Verdien gemiddeld €1500 per jaar
  • 0% btw regeling bij particulieren
  • Duidelijke en transparante informatie

Doe de gratis dakcheck!

Nu tijdelijk 5% korting!

Stappenplan zonnepanelen traject

1. Keuze maken tussen de zonnepanelen van Prezon

In hoofdlijnen zijn er twee soorten zonnepanelen. Glas-glas zonnepanelen en glas-folie zonnepanelen. Deze panelen verschillen van kwaliteit. De glas folie zonnepanelen bestaan uit een laag glas, daartussen een laag zonnecellen en de achterkant bestaat uit folie. Bij een glas-glas zonnepaneel bestaan de voor- en achterkant uit glas en zit daar tussen een laag zonnecellen. De glas-folie zonnepanelen hebben een technische levensduur van ongeveer 12 tot 15 jaar. De glas-glas zonnepanelen hebben een levensduur en garantie van 30 jaar. Kijk onderaan de pagina welke zonnepanelen wij aanbieden.

2. Omvormers/micro omvormers

Naast de panelen zijn ook verschillende omvormers. In hoofdlijnen zijn er twee verschillende omvormers: Een module omvormer, waarbij alle zonnestroom via de zonnepanelen en de bekabeling naar één module gestuurd wordt die in uw woning wordt geplaatst. Hierbij worden er power optimizers onder elk paneel gemonteerd. Deze module bieden wij aan van SolarEdge en heeft een levensduur en standaardfabrieksgarantie van 12 jaar. De micro-omvormers bieden wij aan van het merk Enphase. Deze Enphase IQ7+ is een omvormer en optimizer in één. Deze zitten ook onder elk paneel vast en hebben een levensduur en garantie van 25 jaar.

3. Contact

Om u een passend aanbod te doen, kunt u ons altijd bellen of een e-mail sturen. Zo komen wij erachter wat uw wensen zijn en kunnen wij u een mooi aanbod geven. U kunt er ook voor kiezen om de gratis dakscan te doen (zie bovenaan pagina). Wanneer u de deze doet krijgt u van ons een dag later een offerte binnen waarop staat hoeveel zonnepanelen erop uw dak kunnen. Wanneer u contact opneemt via de telefoon of via de mail verzoeken wij u vriendelijk om uw postcode, huisnummer, naam en telefoonnummer met ons te delen. Anders kunnen wij geen aanbieding voor u maken.

4. Offerte maken

Nadat wij u gesproken hebben of wanneer u de dakscan heeft gedaan gaan onze Solar adviseurs kijken hoe en wat. Om u een goede, scherpe en betrouwbare offerte voor u te maken, maken wij gebruik van de speciale software 2Solar. Door deze software kunnen wij uw dak zeer nauwkeurig bekijken op afstand door speciale Cyclomedia foto's. Hierdoor kunnen wij uw dakhelling en hoogte opmeten. Hierdoor is het niet nodig om naar u te komen om te kijken hoeveel zonnepanelen erop uw dak kunnen. Wij kunnen alleen de buitenkant zien van uw huis. Dat houd in dat wij langs moeten komen om een foto te maken van de meterkast of u stuurt en foto van de meterkast per mail. Hierdoor kunnen wij dan o.a. bepalen of u een 1 of 3 fase groepenkast heeft.

5. Akkoord geven

Nadat u onze offerte per e-mail heeft ontvangen en u tevreden bent met het aanbod, kunt u op afstand (online) akkoord geven. Linksboven de offerte ziet u de knop; GEEF AKKOORD Wanneer u op deze knop heeft gedrukt, plaatst u uw handtekening en drukt on de knop; ONDERTEKENEN

6. Gefeliciteerd

Dit was de laatste stap om uw keuze te maken naar duurzaamheid en geldbesparing! Wanneer u akkoord heeft gegeven op onze offerte, verandert de status van uw aanbieding automatisch binnen ons systeem en gaan wij direct actie ondernemen. Wij bellen u eerst voor een afspraak om het dak te inspecteren, voor de installatie en maken hierbij een schouwrapport. Wij controleren de kenmerken van uw dak en het legplan voor de zonnepanelen. Ook kijken we naar de technische staat van uw dak, de afmetingen, het dakbedekkingsmateriaal, eventuele schaduw en obstakels. Samen met u leggen we vast hoe alles het beste uitgevoerd kan worden. Daarbij nemen we ook het hele kabeltraject met u door etc.

Zonnepanelen

Van Prezon

Prezon biedt verschillende zonnepanelen. Deze zonnepanelen zijn verdeeld in 3 verschillende kwaliteiten. Hierdoor komt u te weten welk merk het beste is voor u. Wanneer u voor de goedkoopste optie kiest komt u uit op de Budget zonnepanelen. Deze zonnepanelen zijn glas-folie zonnepanelen. Als u kiest voor Premium zonnepanelen dan komt u al uit op glas-glas zonnepanelen. Deze zonnepanelen zijn van Duitse kwaliteit. Wanneer u het beste van het beste wilt dan kunt u kiezen uit Excellent zonnepanelen. Ten eerste zijn deze zonnepanelen van het beste kwaliteit en ten tweede halen ze het hoogste rendement op. 

Onze 3 verschillende panelen

Onze leveranciers en partners zijn:

078 204 9098

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 17:30 uur.