Geld besparen met zonnepanelen van Prezon?

  • Verdien gemiddeld €1277 per jaar!
  • Zonnepanelen zonder spaargeld
  • Duidelijke en transparante informatie

    Doe de gratis dakcheck!

Binnen 1 minuut geregeld!

Zonnepanelen financieren

hoe het werkt en waar je op moet letten

Zonnepanelen zonder investering

Er is een nieuwe ontwikkeling op het gebied van zonnepanelen die zonder investering kan worden geïnstalleerd. Dit betekent dat huiseigenaren en bedrijven nu de mogelijkheid hebben om zonnepanelen te installeren zonder een grote initiële investering te hoeven doen. Deze ontwikkeling kan een grote impact hebben op de manier waarop mensen naar duurzame energie kijken en kan helpen om de overgang naar schone energie te versnellen.

Er zijn verschillende bedrijven die deze nieuwe service aanbieden. Ze installeren de zonnepanelen op het dak van de woning of het bedrijfspand en nemen de kosten voor hun rekening. In ruil daarvoor betalen huiseigenaren en bedrijven een vast bedrag per maand voor de opgewekte energie. Dit kan een aantrekkelijke optie zijn voor mensen die graag willen bijdragen aan een duurzame toekomst, maar niet in staat zijn om de initiële investering te doen.

Illustratie van zonnepanelen zonder investering

Profiteer van 0% rente

Huishoudens met een verzamelinkomen tot € 60.000 kunnen profiteren van zonnepanelen zonder zelf te investeren. Het Nationaal Warmtefonds van de Rijksoverheid biedt leningen aan voor huishoudens die hun huis willen verduurzamen met zonnepanelen. Met de Energiebespaarlening kunnen huishoudens zelfs tegen 0% rente de zonnepanelen financieren. Hiernaast staat een reken voorbeeld.

Let op: De bedragen zijn ter illustratie en kunnen afwijken van de werkelijke bedragen.

Het Nationaal Warmtefonds is een stichting zonder winstdoelstelling en biedt leningen aan met lage rentetarieven en gunstige voorwaarden.

De feiten op een rij

Nationaal Warmtefonds financiering

Volledig ontzorgd van A - Z

Prezon biedt een volledig ontzorgde service voor haar klanten en zorgt ervoor dat het proces van zonnepaneleninstallatie soepel verloopt. Hieronder staan de vijf stappen die klanten doorlopen bij het installeren van zonnepanelen met Zonneplan.

Gratis adviesgesprek: Klanten kunnen een gratis adviesgesprek aanvragen met hun persoonlijke adviseur om de mogelijkheden voor zonnepanelen op hun woning te bespreken. De adviseur maakt een plan voor hun dak, houdt rekening met hun wensen en bespreekt de financieringsmogelijkheden. Klanten ontvangen dezelfde dag nog een gratis offerte per e-mail.

Start lening aanvraag: Na acceptatie van de offerte helpt de persoonlijke adviseur klanten met het aanvragen van een lening bij het Nationaal Warmtefonds. Aan de hand van een checklist worden klanten door het proces geleid. Wanneer klanten aan alle voorwaarden voldoen, wordt de lening toegekend door het Warmtefonds en kan de installatie beginnen.

Installatie en facturatie: Op de dag van installatie zorgen de monteurs van Zonneplan voor een zorgeloze installatiedag. Na installatie ontvangen klanten de factuur van Zonneplan en dienen deze in bij het Warmtefonds. Het Warmtefonds betaalt vervolgens direct aan Zonneplan.

Geniet van een lagere energierekening: Zodra de zonnepanelen zijn geïnstalleerd, kunnen klanten via de app zien hoeveel stroom hun zonnepanelen opwekken. Klanten kunnen hun energieleverancier op de hoogte stellen van de zelf opgewekte stroom, waardoor hun energierekening direct wordt verlaagd.

Service is altijd dichtbij: Prezon biedt haar klanten altijd service en ondersteuning wanneer dat nodig is.

Profiteer van goedkope groene stroom met persoonlijk advies van experts.

Ook besparen met eigen zonnepanelen?