Zonnepanelen

Welkom bij Prezon

Veilig & betrouwbare

Zonnepanelen van Prezon

Zonnepanelen (keuzes)

In hoofdlijnen zijn er 2 soorten zonnepanelen. Ik ga u eerst uitleggen wat glas/folie panelen zijn. Glas/folie panelen hebben een bovenlaag van glas en een onderlaag van folie waarbij de zonnecellen zich tussen de panelen bevinden. Dit zijn prima panelen met vaak een hoog WattPiek vermogen. 

Echter neemt dit vermogen en daarmee het rendement met de jaren erg snel af. Dit komt omdat de folie kwetsbaar is door de weersomstandigheden in Noord Europa. Door de Nederlandse weersomstandigheden (denk aan vrieskou etc) ontstaan er zogenaamde microcracks doordat de folie inkrimpt en weer uitzet. De technologie is in principe goed en het kan daarom uw keuze zijn omdat deze panelen een beetje goedkoper zijn.

De glas-folie zonnepanelen hebben een gemiddelde technische levensduur van 12 tot 15 jaar. De panelen die wij hiervoor gebruiken zijn van het merk Dmegc, maar wij kunnen in principe elk paneel aanbieden die er op de markt te verkrijgen is. Meestal bieden andere aanbieders deze panelen aan vanwege de lagere kosten.

Maar er zijn ook zonnepanelen met betere kwaliteit op de markt en hoge garanties.
Dit zijn de zogenaamde dubbel glas zonnepanelen. Deze panelen hebben een bovenlaag, alsmede een onderlaag van glas. De glasplaten beschermen de zonnecellen.

Maar dat is niet het enige voordeel. Deze zonnepanelen kunnen ook aan de onderkant extra energie opwekken via de weerkaatsing van het dak. Dit noemen we ook wel bifacial. Met deze bifacial panelen kan 30% meer energie worden opgewekt, waardoor het rendement nog hoger is ten opzichte van glas-foliepanelen. 

Daarnaast gaan de glas/glas panelen een stuk langer mee dan de glas/folie panelen. Glas/glas panelen hebben in tegenstelling tot glas/folie panelen vrijwel geen rendementsverlies.

De glas/glas panelen gaan dus een stuk langer mee en daarom geven ze ook een levensduur en garantie voor 30 jaar. Wij adviseren het zonnepaneel van het Duitse merk Bauer. Een Duits merk dat staat voor kwaliteit met diverse patenten.
Het Duitse merk Bauer en het type BS-M6HBB-GG 365 – 375 W is op dit moment echt de top wat er kan worden aangeboden onder de glas/glas bifacial panelen. 

Omvormers

Naast de zonnepanelen zijn er ook verschillende soorten omvormers. In hoofdlijnen zijn er twee soorten omvormers;
Een module omvormer, waarbij alle zonnestroom via de de zonnepnaoe3n en de bekabling naar 1 module gestuurd wordt die in uw woning wordt geplaatst. Hierbij worden de power optimizers onder elk paneel geplaatst. Deze module bieden wij aan van het merk SolarEdge en deze module heeft een technische levensduur en standaard fabrieksgarantie van 12 jaar. 

Naast de module omvormers zijn er ook de zogenaamde micro-omvormers. Deze micor-omvormers zijn een nieuwe techniek en bieden wij aan van het merk Enphase. De Enphase IQ7+ is een omvormer en optimizer in één apparaat en is een erg toekomstgericht product. De micro-omvormers worden onder elk zonnepaneel geplaatst. Het voordeel hiervan is dat er eerder energie wordt opgewektr (vervroegde opstarttijd). Daarbij hebben de Enphase micro-omvormers een levensduur van 25 jaar en zit er 25 jaar garantie op deze omvormers. Daarmee biedt Enphase een top-product dat bovendien zeer goed is voorbereid op de opslag van energie. Prezon is tevens erkend Enphase instalateur.

Zonnepanelen software (maakt uw offerte goedkoper!!)

Om u een goede, scherpe en betrouwbare offerte aan te bieden maakt Prezon BV gebruik van speciale software (2Solar) voor de zonnepanelen branche. Wij kunnen met behulp van deze software uw dak zeer nauwkeurig inzien met speciale Cyclomedia foto’s en zelfs dakhelling en hoogte opmeten en vaststellen. Daardoor kunnen wij op afstand haarscherp uw dak zien en een dakscan maken met een mooi bijhorend legplan en schaduwbereking (indien nodig).

Belangrijk te weten is dat wij met deze software meer en beter kunnen zien op afstand i.p.v. op locatie te komen kijken naar uw dak. Het enige dat wij niet op afstand kunnen zien, is uw meterkast. 
Daarom vragen wij u vriendelijk foto’s van de meterkast per e-mail te versturen.  Daarmee kunnen wij tevens bepalen of u een 1 of 3 fase groepenkast heeft.
Wij besparen veel tijd en kosten door een offerte uit te brengen op deze manier. Uiteraard kunt u ook een afspraak met ons maken voor een bezoek (een zogenaamde schouw). 

Prezon Installate
Prezon is van origine een installatiebedrijf dat zich steeds verder ontwikkeld heeft in de verkoop en advisering van duurzaamheidsoplossingen. Wij hebben namelijk eigen gecertificeerde installateurs en electriciens in dienst met veel kennis en ervaring. 

Contact

Om u een passend aanod te doen, willen wij u vriendelijk verzoeken met ons te bellen of te mailen.  De reden dat u deze mail ontvangt kan zijn dat wij uw adres nog niet hebben of uw telefoonnummer.
Daardoor kunnen wij uiteraard geen aanbieding doen.
Wij verzoeken u daarom vriendelijk uw postcode en huisnummer, naam en telefoonnummer kenbaar te maken.
Dit kunt u doen door het dakscan formulier in te vullen ; Dakscan

De offerte voor uw zonnepanelen met volledige installatie

Nadat wij u gesproken hebben en uw wensen goed in kaart hebben gebracht, kunnen wij u een passend aanbod doen. U ontvangt een zeer uitgebreide offerte met product documentatie in iw offerte.
Tevens maakt de softwaren een berekening van de verwacchte jaarlijkse opbrengst en uw besparing in Euro’s. Ook de garanties worden duidelijk inzichtelijk gfemaakt. Daarnaast biedt Prezon uw een zeer goede service. 
Prezon zorgt ervoor dat u de BTW automatisch terug krijgt betaald op uw rekening.

Akkoord geven op de offerte (online)

Nadat u onze offerte per e-mail heeft ontvangen en u tevreden bent met het aanbod,  kunt u op afstand (online) akkoord geven.
Linksboven de offerte ziet u de knop; GEEF AKKOORD 

Nadat u op deze knop heeft gedrukt, plaatst u uw handtekening en drukt on de knop; ONDERTEKENEN

GEFELICITEERD !!!

Dit was de laatste stap om uw keuze te maken naar duurzaamheid en geldbesparing!

Wanneer u akkoord heeft gegeven op onze offerte, verandert de status van uw aanbieding automatisch binnen ons systeem en gaan wij direct actie ondernemen.
Wij bellen u eerst voor een afspraak om het dak te inspecteren, voor de installatie en maken hierbij een schouwrapport.

Wij controleren de kenmerken van uw dak en het legplan voor de zonnepanelen. Ook kijken we naar de technische staat van uw dak, de afmetingen, het dakbedekkingsmateriaal, eventuele schaduw en obstakels.
Wij kijken hoe we het beste op het dak kunnen komen en hoe onze monteurs er veilig kunnen werken.
Samen met u bepalen we wat de beste plaats is voor de omvormer. Vaak is dit binnen, vlakbij de zonnepanelen.
Wij controleren of uw meterkast geschikt is.
Ook bespreken we hoe we de kabels leggen om de zonnepanelen te verbinden met de omvormer en de omvormer met de meterkast. Hierbij gaan we uit van de eenvoudigste route, waarbij de kabels netjes weggewerkt kunnen worden.
Om alles goed te documenteren maken we ook foto’s van onder meer het dak, de beoogde omvormer locatie, de meterkast en de energierekening.

Samen met u leggen we vast hoe alles het beste uitgevoerd kan worden.

Daarbij nemen we ook het hele kabeltraject met u door etc.

Wij hopen dat wij u alles duidelijk hebben uitgelegd.

U kunt ons terugbellen op:  078-2049098 

Prezon Duurzaam is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Prezon Duurzaam heeft expertise in huis in zowel de zonne-energiesector (elektrotechniek) als in de nieuwste ontwikkelingen

Duurzaam en betrouwbaar in zonnepanelen!

Bij ons krijgt u maatwerk en geven onze klanten daarbij een duidelijk en eerlijk advies op maat.

Duurzaam en eerlijk

Veilig en betrouwbaar

Kies zonnepanelen en omvormer

Zeker van opbrengstgarantie

Duurzaamheidsleningen

Ontvang de BTW terug

Maatwerk

Bij ons krijgt u maatwerk en geven onze klanten daarbij een duidelijk en eerlijk advies op maat. Wij willen u graag datgene adviseren dat wij zelf zouden toepassen in uw situatie.

Onze leveranciers en partners

Wij werken met: